Next DDC Event | SQL Performance & RDLC Reports

19 mei 2011: RTC Reporting & SQL Performance

  • Dates: 19 – 19 mei, 2011

De eerstvolgende DDC avond is al dichtbij: 19 mei in Veenendaal.

Inschrijven kan hier.

De uitslag van de poll was duidelijk: jullie willen graag meer horen over RTC Reporting en over SQL Performance.

We zijn op zoek gegaan naar sprekers en we hebben ze gevonden!

RTC Reporting
Zoals al in de poll werd opgemerkt: reporting is waar we het allemaal om doen. Als je alleen maar data invoert dan heb je er niets aan. Het gaat er om dat die data op een of andere manier gepresenteerd wordt!

Het is de bedoeling dat deze sessie voornamelijk een functionele insteek heeft. Natuurlijk zal er ook aandacht besteed worden aan de techniek, maar het gaat in deze sessie vooral om de mogelijkheden van RTC Reporting en hoe deze ingezet kunnen worden.

De sessie over RTC Reporting zal worden verzorgd door Willem Zijderveld. Hij is werkzaam bij GAC en specialist op het gebied van reporting en BI.

SQL Performance
Het tweede onderwerp is SQL en dan vooral gericht op de performance van SQL. Als je de inrichting van SQL niet serieus oppakt krijg je vroeg of laat te maken met performance problemen. Terwijl SQL juist zoveel mogelijkheden biedt om dat te voorkomen.

Deze sessie zal worden verzorgt door Ludo van den Ende van SQL Perform Benelux, een van onze sponsors. Hij heeft zoveel ervaring met Microsoft Dynamics NAV en SQL dat een uur eigenlijk te kort is!

Agenda

We hebben de eerste avond met parallel sessies gewerkt. De tweede avond met twee sessies na elkaar. Na feedback van jullie hebben we besloten om toch weer met twee parallel sessies te werken.

De avond ziet er als volgt uit:

  • 18:00-19:00 Buffet (Chinees!)
  • 19:00-19:20 Keynote
  • 19:30-20:30 Parallel sessies (RTC Reporting en SQL Performance)
  • 20:30-21:30 Borrel / Netwerken

Locatie

De locatie van deze avond is: CLV te Veenendaal, Kerkewijk 149.

Kosten

Zoals gebruikelijk is ook deze avond geheel kosteloos. Met dank aan onze sponsors!

Bedankt

De locatie en alles er omheen (buffet) is deze keer geregeld door Bert Bouman van System Care ICT, een van onze sponsors uit de Club van 100. Bert, heel erg bedankt dat je dit hebt willen regelen!

Inschrijven kan hier.

Comment List
Related
Recommended