Dynamics User Group - Archived Forums

The forums in this section of DUG are no longer accepting new post, but you can still get lots of value from the old posts here.
Please visit the active forums to comment/post new questions (choose which product you are interested in):


Dansk Navision/Dynamics NAV Brugergruppe

Danmark er et af de lande med flest Navision brugere og alligevel er der ingen generelle brugergrupper for Navision brugere i Danmark.

Synes du at det kunne være godt at få et forum hvor det ville være muligt at mødes med andre Navision brugere, ikke blot her i hyperspace, men til rigtige arrangementer hvor man kan sætte sig ned og tale sammen og høre andre firmaers erfaringer med Navision?

Idéen er at samle primært medarbejdere hos slutbrugere, men også gerne partnere, 3-4 gange om året, f.eks. på skift i København, Odense og Århus, men meget gerne ude hos medlemmernes virksomheder. Emnerne kunne være nye versioner, opgradering ja eller nej, hvad kan man forvente af en partner, helst ikke alt for "tunge" tekniske emner, men noget som primært interessere slutbrugerne. Evt. kunne man også lave specielle arrangementer for udviklere, men kun såfremt dette har generel interesse.

Det skal være gratis at være med, og vi håber at kunne få nogle af partnerne til at sponsorere arrangementerne, uden at arrangementerne på nogen måde skal blive til rene salgsevents. Dem er der ligesom nok af i forvejen.

Gruppen i Danmark er endnu ikke oprettet, men hvis du er interesseret, så skriv det her. Skriv også gerne hvis du ikke synes at det lyder som en god idé, eller hvis du har idéer til gode emner.

  • Skal jeg tage de manglende svar her, som om at der ikke er nogen der er interesseret, eller at der ikke er nogen der har læst dette indlæg (selvom det er blevet læst af over 120 besøgende)?

    Jeg vil også gerne høre, hvis I synes at det er en dårlig idé!

  • In reply to Erik P. Ernst:

    Jeg synes det er en god ide. Sidder selv som udvikler og kunne godt bruge nogle inputs og dele erfaringer.

    Har lige siddet med et projekt hvor der skulle laves en hjemmside baseret på Navision Web Services. Der kunne det have været rart med en form for netværk at hente erfaringer fra. Men nu kan jeg om ikke andet dele mine.

    Så hvis du får en brugergruppe på benene er jeg meget interesseret.

Related